مقاله کاربرد بیوتکنولوژی درتولید محصولات سالم باغبانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد بیوتکنولوژی درتولید محصولات سالم باغبانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد بیوتکنولوژی درتولید محصولات سالم باغبانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد بیوتکنولوژی درتولید محصولات سالم باغبانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد بیوتکنولوژی درتولید محصولات سالم باغبانی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سلامت هرجامعه ای رابطه مستقیم و تنگاتنگ با نوع تغذیه و کیفیت غذای مصرفی آن جامعه دارد. از طرفی محصولات کشاورزی سبداصلی غذای جوامع را تشکیل می دهند و میوه جات وسبزیجات تامین کننده اصلی عناصر میکروالمنت ضروری مورد نیاز بدن هستند.حفظ کیفیت و سلامت اینگونه محصولات با توجه به مصرف تازه خوری و مستقیم آنها بسیار حائز اهمیت است که صنعت بیوتکنولوژیبا ماهیت چند منظوره خود هم اکنون درعرصه جهانی پیشتاز است. تولید فراورده های غذایی و کشاورزی مرغوب با کیفیت برتر، اصلاحنژاد وتولید واریته های مقاوم همه از قابلیت های بیوتکنولوژی به شمار می رود. در سالهای اخیر در راستای تولید محصولات کشاورزیسالم، اجرای طرح مدیریت تلفیقی آفات IPM در ۲۵ درصد از سطوح کشاورزی تا پایان برنامه پنجم درکشور الزامی شده است که کلیهطرح ها وبرنامه های معاونت های مختلف کشاورزی تحت پوشش این طرح قرار گرفته است. مطالعه حاضر در نظر دارد کاربردبیوتکنولوژی را در تولید محصولات سالم باغی بررسی و نقش آن را در تولید محصولاتی بدون نیاز به استفاده ازسموم شیمیایی درمراحلرشد ودرنتیجه تولید محصول سالم وارگانیک ارائه نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.