مقاله تاثیر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا فسفر برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا در شرایط خرم آباد ( Glycine max L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا فسفر برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا در شرایط خرم آباد ( Glycine max L.) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا فسفر برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا در شرایط خرم آباد ( Glycine max L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا فسفر برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا در شرایط خرم آباد ( Glycine max L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا فسفر برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا در شرایط خرم آباد ( Glycine max L.) :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر تنش کم آبی و مقادیر مختلف میکوریزا_ فسفر بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا این آزمایش در سوال زراعی ۱۳۹۲ در ایستگاه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان واقع در شهرستان خرم آباد به صورت کرت خرد شده (اسپلیت پلات) در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. . تیمارهای آزمایش شامل الف) تنش خشکی(s) در پلاتهای اصلی در سه سطح : S1 بدون تنش شامل آبیاری نرما بر اساس ۶۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیرکلاس (Aشاهد) : S2 تنش خشکی ملایم از مرحله شروع گلدهی بر اساس ۱۲۰ میلیمتر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A و S3تنش خشکی شدید از مرحله شروع گلدهی بر اساس ۱۸۰میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A) و ب)میکوریزا و کود: فسفر (F) در پلاتهای فرعی در چهار سطح شامل: F1 :بدون تلقیح میکوریزا (شاهد) F2 :تلقیح میکوریزا F3: تلقیح میکوریزا و مصرف کود فسفر به میزان ۵۰ درصد بیشتر از میزان توصیه شده و F4: تلقیح میکوریزا و مصرف کود فسفر به میزان ۵۰ درصد کمتر از میزان توصیه شده بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر تنش کم آبی بر عملکرد دانه عملکرد بیولو ژیک شاخص برداشت تعداد دانه در بوته و تعداد دانه در غلاف معنی دار بود. اثر متقابل تنش کم آبی و میکوریزا_ فسفر بر عملکرد دانه عملکرد بیولوژیک، تعداد دانه در بوته و تعداد دانه در غلاف معنی داربود. همچنین اثر میکوریزا_ فسفر بر صفت شاخص برداشت –معنی دار نبود. بیشترین عملکرد دانه در اثر متقابل آبیاری نرمال در تلقیح میکوریزا و مصرف ۵۰ درصد بیشتر فسفر با میزان ۳۲۲۳ کیلوگرم در هکتار دیده شد و کمترین عملکرد دانه نیز در اثر متقابل تنش شدید در عدم تلقیح میکوریزا با میانگین ۱۸۰۴ کیلوگرم در هکتار دیده شد. با توجه به افزایش قابل توجه عملکرد در تیمار آبیاری نرمال و تلقیح میکوریزا و مصرف۵۰ درصد بیشتر فسفرجهت حصول بیشترین عملکرد در شرایط اقلیمی خرم آباد این تیمار توصیه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.