مقاله معرفی و آشنایی با گیاه دارویی نسترن کوهی Rosa canina L. ، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص دارویی آن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی و آشنایی با گیاه دارویی نسترن کوهی Rosa canina L. ، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص دارویی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و آشنایی با گیاه دارویی نسترن کوهی Rosa canina L. ، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص دارویی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و آشنایی با گیاه دارویی نسترن کوهی Rosa canina L. ، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص دارویی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و آشنایی با گیاه دارویی نسترن کوهی Rosa canina L. ، ترکیبات فیتوشیمیایی و خواص دارویی آن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گیاهان دارویی منابع طبیعی ارزشمندی هستند که امروزه مورد توجه کشورهای پیشرفته جهان قرارگرفته و به عنوان مواد اولیه جهتتبدیل به داروهای بیخطر برای انسان تلقی میشوند، در این زمینه ایران یکی از غنیترین منابع گیاهان دارویی جهان به شمار میرود. از جمله این گیاهان دارویی، نسترن کوهی با نام علمی Rosa canina L. از خانوادهی گل سرخیان (Rosaceae) می باشد.گیاهی شفابخش و دارای طبیعتی گرم و خشک است. بومی اروپا، شمال غرب آفریقا و غرب آسیا که در سرتاسر نیمکره شمالی یافتمی شود. در ایران بومی کوه های شمالی البرز است که درختچه های وحشی و چندساله آن در نواحی خشک، بر روی دشت هایصخرهای و چراگاه ها می رویند. درختچه ای چندساله که به وسیله ی بذر، پاجوش، خوابانیدن، قلمه و کشت بافت قابل تکثیر است، و بهعنوان مهمترین پایه ی رزهای زینتی نیز به علت مقاومت به بیماری ها استفاده می شود. طبق گزارش سازمان غذا- دارو (FAO)، نسبتویتامین ث میوه نسترن کوهی در مقایسه با بسیاری از میوه ها و سبزی ها بیشتر است. میزان ویتامین ث این میوه در حدود ۳۰۰ تا۴۰۰۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم وزن تازه تخمین زده شده است که ۱۰ تا ۸۰ بار بیشتر از پرتقال است. عصاره های رزهیپ یا همانمیوه نسترن کوهی دارای خاصیت آنتی باکتریایی، ضدقارچی و ضد التهابی هستند، فعالیت آنتی اکسیداتیو و آنتی موتاسیون (ضدجهش ژنی) هم در آنها مشاهده شده است. در پزشکی دارویی مدر، ملین، مناسب برای کلیه و کاهش اختلال در مجاری ادرار، ورممفاصل، نقرس، تب، سرماخوردگی (مقاومت بدن را در برابر سرما بالا می برد و تولید گلبول های قرمز را افزایش می دهد) و کمبودویتامین ث می باشد. روغن بذر آن در صنایع آرایشی بهداشتی کاربرد فراوان دارد. در این مقاله آموزشی با استفاده از ۸۰ منبع علمیشامل مقاله های انگلیسی، کتاب ها و مقاله های ایرانی و دو سایت گیاهشناسی معتبر انگلیسی تلاش شده است مروری بر مطالعهرده بندی، محل انتشار، اکولوژی، نحوه ازدیاد و کاشت، داشت، برداشت، خواص و مصارف دارویی و غیر دارویی این درختچه ارزشمندانجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.