مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین تک سلولی آب پنیر (single cell protein) بر تولید گاز در بره های پرواری زل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین تک سلولی آب پنیر (single cell protein) بر تولید گاز در بره های پرواری زل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین تک سلولی آب پنیر (single cell protein) بر تولید گاز در بره های پرواری زل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین تک سلولی آب پنیر (single cell protein) بر تولید گاز در بره های پرواری زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پروتئین تک سلولی آب پنیر (single cell protein) بر تولید گاز در بره های پرواری زل :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تحقیق حاضر، به منظور تعیین ارزش غذایی پروتئین تک سلولی حاصل از آب پنیر با استفاده از روش آزمون تولید گاز تجمعی انجام گرفت. نمونه ی مورد آزمایش از کارخانه نوین پرور نیکان جم تهیه و ترکیبات شیمیایی (Ash ، DM ، EE، CP ، C ، P) آن در سه تکرار با استفاده از روش (AOAC 1990) اندازه گیری شد [۱] . در این پژوهش مایع شکمبه ۱۲ رأس گوسفند پرواری در هفته آخر پروار مورد استفاده قرار گرفت. مقدار گاز تولیدی در زمان های ۲، ۴ ، ۸ ، ۱۲ ، ۱۶ ، ۲۴ ، ۳۶ ، ۴۸ ، ۷۲ ، ۹۶ ساعت اندازه گیری گردید. مقدار گاز تولیدی با استفاده از معادله منک و همکاران (۱۹۷۹) تعیین گردید [۴]. نتایج حاصل نشان داد که مقدار گاز تولیدی تیمار های آزمایشی در ساعات مختلف انکوباسیون اختلاف معنی داری نداشت هم چنین نرخ تولید گاز ( c ) و پتانسیل تولید گاز ( b ) در بین تیمارها معنی دار نبود. بنابراین جایگزینی ۲۰ درصد پروتئین تک سلولی آب پنیر با منبع پروتئین جیره می تواند اثر مشابه در تولید گاز حاصل از تخمیر داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.