مقاله تاثیر آموزش اختلال خودبیمارانگاری بر آگاهی دانشجویان پرستاری، مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آموزش اختلال خودبیمارانگاری بر آگاهی دانشجویان پرستاری، مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آموزش اختلال خودبیمارانگاری بر آگاهی دانشجویان پرستاری، مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش اختلال خودبیمارانگاری بر آگاهی دانشجویان پرستاری، مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش اختلال خودبیمارانگاری بر آگاهی دانشجویان پرستاری، مطالعه موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آموزش به عنوان پیشگیری اولیه، جایگاه بسیار مهم و ارزشمندی در سیستم ارائه خدمات بهداشتی درمانی دارد.اختلالات شبه جسمی، در برگیرنده تعاملات میان ذهن و بدن هستند و در آنها مغز، از راه هایی که هنوز به خوبیشناخته نشده است، پیامهای مختلفی ارسال می کند که بر آگاهی فرد تاثیر گذاشته و از وجود یک مشکل جدی دربدن خبر می دهد. پژوهش حاضر از نوع مطالعات نیمه تجربی با اندازه گیری شاخص در پیش آزمون و پس ازآزمون می باشد. جامعه مورد تحقیق، شامل دانشجویان رشته پرستاری دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامیواحد ساری است، که واجد شرایط تعیین شده بودند. ۹۶ نفر از اعضاء جامعه به عنوان اعضاء نمونه پژوهش انتخابشده و به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شدند. در این پژوهش، پرسشنامه ای توسط پژوهشگر بر اساس منابع علمی وتایید تعدادی از اساتید مرتبط، تدوین شد که شامل مشخصات دموگرافیک و ۲۴ سوال در مورد میزان آگاهیدانشجویان در مورد اختلال خودبیمارانگاری بود. پرسشنامه به چهار قسمت آگاهی از تعاریف اختلال، علایم اختلال،دلائل اختلال و درمان اختلال تقسیم شدند. نتایج تحقیق نشان داد که سطح آگاهی گروه مورد در تمامی شاخصهای چهارگانه و شاخص کل، پس از آموزش، افزایش معناداری داشته است و در گروه شاهد، سطح آگاهی پس از گذشت زمان تحقیق و آموزش به گروه مورد، در شاخص های «تعریف»، « «درمان» و «علل» تغییر معناداری نداشته اند. از سوی دیگر، محققین در شاخص های «علائم» و «شاخص کل» با کاهش سطح آگاهی پاسخ دهندگان روبرو شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.