مقاله بررسی تاثیر نوع حلال بر خاصیت ضدباکتریایی عصاره کندر بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نوع حلال بر خاصیت ضدباکتریایی عصاره کندر بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع حلال بر خاصیت ضدباکتریایی عصاره کندر بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع حلال بر خاصیت ضدباکتریایی عصاره کندر بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع حلال بر خاصیت ضدباکتریایی عصاره کندر بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این تحقیق استفاده از موثرترین حلال برای استخراج حداکثر مواد موثره ی گیاه کندر و استفاده از آن در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بود. ابتدا عصاره های متانولی، اتانولی، کلروفرمی ، پترولیومیn – هگزانی از گیاه کندر تهیه شد. با استفاده از اسپکتروفتومتر، منحنی های رشد باکتری در بازه زمانی ۱۱-۰ساعت و در طول موج nm000 رسم گردید.نمودارهای حاصله نشان دادند که عصاره اتانولی گیاه کندر بیشترین بازدارندگی از رشد باکتری را دارد. بنابراین عصاره اتانولی شامل حداکثر مواد موثره ی گیاه کندر می باشد و مناسبترین عصاره برای مقابله با باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد. عصاره های پترولیومی و کلروفرمی اثرات بازدارندگی ازخود نشان ندادند. عصارهn-هگزانی تاثیر اندکی بر مراحل اولیه رشد باکتری داشت. عصاره متانولی نیز اثراتی کمتر از عصاره اتانولی داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.