مقاله بررسی نگرش دانش آموزان نسبت به نقش پرورشی مشاور در مدارس متوسطه (موردی: دبیرستان دخترانه هرنگ و پسرانه کوخرد)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نگرش دانش آموزان نسبت به نقش پرورشی مشاور در مدارس متوسطه (موردی: دبیرستان دخترانه هرنگ و پسرانه کوخرد) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نگرش دانش آموزان نسبت به نقش پرورشی مشاور در مدارس متوسطه (موردی: دبیرستان دخترانه هرنگ و پسرانه کوخرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نگرش دانش آموزان نسبت به نقش پرورشی مشاور در مدارس متوسطه (موردی: دبیرستان دخترانه هرنگ و پسرانه کوخرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نگرش دانش آموزان نسبت به نقش پرورشی مشاور در مدارس متوسطه (موردی: دبیرستان دخترانه هرنگ و پسرانه کوخرد) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف آموزش و پرورش عبارت است از کمک به شایسته بارآوردن هر کودک و نوجوان، و هدف مشاور هم جز این نیست که کودک و نوجوان را در تکمیل این شایستگی و موفقیت در حل مشکلات با رفع موانع و رسیدن به این هدف کمک کند. به همین دلیل آشنایی با عملکرد مشاوران که یکی از عناصر اصلی نیروی انسانی مورد نیاز مدارس می باشند مستلزم مطالعه، بررسی و تحقیق فراوان می باشد. ما در این پژوهش سعی کردیم کل نگرش دانش آموزان نسبت به نقش مشاور در مدارس را مورد بررسی قرار دهیم. بدین منظور نمونه ای به حجم ۶۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان پسرانه و دخترانه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند و بوسیله پرسشنامه نقش مشاور در پیشرفت دانش آموزان، مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج پژوهش حاکی از آن است که در فرضیه های اول، دوم، سوم، چهارم، ششم، هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم معنی دار نبوده، پس نتیجه گیری می شود که بین نگرش دانش آموزان پسر و دختر نسبت به نقش مشاور تفاوت معنادار وجود ندارد. ولی در فرضیه پنجم نتیجه معنی دار می باشد، یعنی بین نگرش دانش آموزان پسر و دختر نسبت به نقش مشاور تفاوت وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.