مقاله کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کشاورزی پایدار و تولید قارچهای دارویی :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
بدون شک قارچ ها از اولین غذاهای مورد استفاده انسان بوده اند و قدمت استفاده از آنها به دوران ماقبل تاریخ بر می گردد. برعکس گیاهان، قارچ ها دارای کلروفیل نبوده، بنابراین قادر نیستند عمل فتوسنتز را انجام دهند، به همین دلیل باید برای ساخت مواد آلی مورد نیاز خود که عنصر اصلی آن را کربن تشکیل می دهد از کربن موجود در مواد آلی دیگر استفاده کنند. این مواد آلی میتوانند از گیاهان و یا جانوران زنده و یا بقایایی آنها بدست آیند. در حال حاضر سالانه میلیون ها تن پسماند کشاورزی (کاه و کلش، خاک اره، برگ و شاخه های درختان و;) نابود می شوند. محصولات فرعی کشاورزی به جای اینکه بدون استفاده باقی بمانند و دور ریخته شوند، میتوانند برای تولید قارچ به عنوان غذایی ارزشمند استفاده شوند. در ۲۰ سال گذشته جنبه های دارویی قارچ ها مورد توجه زیادی قرار گرفته و مطالعات علمی زیادی در این زمینه انجام شده است. همچنین فرهنگ های بومی مطالب زیادی از پتانسیل دارویی قارچ ها نوشته اند. با استفاده از روش های جدید، دانشمندان ترکیباتی از قارچ ها جداسازی و شناسایی نموده اند که باعث بهبود و کند شدن بیماری های کشنده از قبیل سرطان، بیماریهای قلبی و ایدز در انسان می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.