مقاله مدلسازی و بررسی تاثیر متغیرهای غلظت قلیایی و دما درفعالسازی نانوجاذب رینی نیکل به عنوان جاذب گوگرد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی و بررسی تاثیر متغیرهای غلظت قلیایی و دما درفعالسازی نانوجاذب رینی نیکل به عنوان جاذب گوگرد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و بررسی تاثیر متغیرهای غلظت قلیایی و دما درفعالسازی نانوجاذب رینی نیکل به عنوان جاذب گوگرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و بررسی تاثیر متغیرهای غلظت قلیایی و دما درفعالسازی نانوجاذب رینی نیکل به عنوان جاذب گوگرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و بررسی تاثیر متغیرهای غلظت قلیایی و دما درفعالسازی نانوجاذب رینی نیکل به عنوان جاذب گوگرد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دراین کارتاثیر دوپارامتر دما و غلظت محلول قلیایی درتولید نانوجاذب رینی نیکل برعملکرد جذب گوگرد ازحلقه های دی بنزوتیوفن مورد بررسی قرارگرفت جاذب های رینی نیکل به وسیله لیچینگ قلیایی ازالیاژنیکل الومینیوم حاوی ۴۷/۲درصد نیکل و ۵۲/۸درصد الومینیوم تهیه شدند ساختارالیاژی اولیه توسط انالیز X-Ray Diffraction توصیف شد به منظور بررسی اثرات دومتغیردما و غلظت محلول قلیایی استفاده شده دراماده سازی برعملکرد جذب ازروش طراحی ازمایش براساس رویه پاسخ استفاده شد دمای لیچینگ و غلظت محلول قلیایی لیچینگ درفعال سازی جاذب ها به عنوان فاکتورهای اصلی و مقدارگوگرد جذب شده به عنوان متغیر پاسخ انتخاب گشتند و نتایج ازمایشات به کمک نرم افزار Design Expert7 مورد بررسی قرارگرفتند هدف ازبکارگیری این روش ارایه یک مدل که منجر به بهینه نمودن پاسخ می باشد است درنهایت شرایط بهینه فعال سازی منجر دمای ۴۶درجه غلظت ۴۰درصد وزنی محلول پتاسیم هیدروکساید ومقدارگوگرد جذب شده ۳۳/۶۳mg/g پیش بینی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.