مقاله ارزیابی تحمل به شوری عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد دو رقم گندم با استفاده از مدل Mass-Hoffman در هرمزگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تحمل به شوری عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد دو رقم گندم با استفاده از مدل Mass-Hoffman در هرمزگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به شوری عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد دو رقم گندم با استفاده از مدل Mass-Hoffman در هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به شوری عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد دو رقم گندم با استفاده از مدل Mass-Hoffman در هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به شوری عملکرد و برخی از اجزاء عملکرد دو رقم گندم با استفاده از مدل Mass-Hoffman در هرمزگان :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مشکل شوری آب و خاک بیشتر در مناطق خشک و نیمه خشک است و شور شدن تدریجی خاک ازمسائل مهم در بسیاری از مناطق جهان به خصوص در کشور ما می باشد. شرایط طبیعی استان هرمزگان از جمله بارندگی کم و پتانسیل بالا برای تبخیر و همچنین تعداد زیاد گنبدهای نمکی، کیفیت پایین منابع خاک و آب را سبب شده است. آزمایش حاضر به منظور فائق آمدن بر شوری منابع آب و خاک با استفاده از پتاسیل تحمل به شوری ارقام گندم اجرا گردید. این پژوهش دارای دو فاکتور رقم( شامل دو رقم گندم فلات و داراب ۲) و آب شور (شامل سه سطح شوری ۷/۴،۴/۳ و ۱۰/۱ دسی زیمنس بر متر) بود. نتایج نشان داد که، به طور کلی، تیمارهای شوری عملکرد و اجزاء عملکرد گندم هر دو رقم مورد استفاده در آزمایش را تحت تاثیر قرار دادند. عملکرد دانه در رقم داراب ۲ به طوری معنی دار، با افزایش مقادیر شوری آب ابیاری، کاهش یافت لیکن در رقم فلات با وجود کاهش عملکرد، بویژه در سطح سوم شوری، اما این کاهش معنی دار نبود. با کمک مدل Mass-Hoffman آستانه تحمل به شوری آب آبیاری برای عملکرد نسبی دانه و عملکرد بیولوژیک برای رقم فلات ۷/۸ دسی زیمنس بر متر و برای رقم داراب ۲ برابر ۴/۳ دسی زیمنس بدست آمد، اما شیب کاهش عملکرد نسبی(بعد از آستانه کاهش عملکرد نسبی) برای رقم فلات بیشتر از رقم داراب ۲ بود. آستانه تحمل اجزای عملکرد برای هر دو رقم گندم یکسان و برابر با ۴/۳ دسی زیمنس بر متر می باشد و فقط اختلاف جزئی در شیب کاهش اجزاء عملکرد مشاهده می شود. از بین دو رقم فلات و داراب ۲ رقم فلات برای کشت به کشاورزان منطقه حاجی آبادهرمزگان توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.