مقاله کاربرد کمبودجا در تولید فرآورده های لبنی تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد کمبودجا در تولید فرآورده های لبنی تخمیری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد کمبودجا در تولید فرآورده های لبنی تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد کمبودجا در تولید فرآورده های لبنی تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد کمبودجا در تولید فرآورده های لبنی تخمیری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذاهای سلامتی بخش ، به خصوص فراورده های لبنی سلامتی بخش ، موضوع روز مورد توجه در جهان ویکی از روبه رشد ترین گروه های مواد غذایی به شمار می آیند. مطالعات بسیاری نشان داده است که دریافت مواد غذایی سلامتی بخش، ارتباط مستقیم با کاهش برخی از بیماری ها دارد. نوشیدنی کمبوجا یک نوشیدنی سنتی تازه و نیروبخش با طعم ترش و شیرین و دارای ویژگی های سلامتی بخش است که توسط فرایند تخمیر و تبدیل زیستی چای شیرین شده با قارچ چای یا کمبوجا(لایه نازک سلولزی) تهیه می شود. این نوشیدنی حاوی ترکیبات سلامتی بخش متعددی می باشد که از جمله می توان به انواع ویتامین ها خصوصا ویتامین ث، اسیدلاکتیک، اسید گلوکونیک، اسید گلوکورونیک اشاره نمود. علاوه بر اثرات نیروبخش کمبوجا، نوشیدنی کمبوجا دارای طیف وسیعی از ویژگی های درمانی و پیشگیری کننده ودرمانی برای انسان در ارتباط با بسیاری از بیماری ها است. خواص ضد میکروبی کمبوجا نیز به اثبات رسیده است. دراین مقاله مروری،ضمن بررسی خواص سلامتی بخش کمبوجا، به کاربردهای آن در تولید فراورده های لبنی تخمیری نیز اشاره خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.