مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر تنش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
شوری نقش مهمی در کاهش رشد گیاه دارد، به منظور بررسی واکنش ارقام گوجه فرنگی به شوری از نظر صفات فیزیولوژیک آزمایشی براساس طرح پایه بلوک کامل تصادفی با ۳تکرار انجام شد، شوری از نوع کلرید سدیم در ۵ سطح شاهد، ۷۵،۵۰،۲۵ و ۱۰۰ میلی مولار بر روی دو رقم گوجه فرنگی به نام های Rio Grand S و CH-Falat اعمال شد و در طول رشد غلظت سدیم و پتاسیم و قند و پرولین و میزان کلروفیل aوb و شاخص پایداری غشا اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که همراه با افزایش شوری غلظت پتاسیم کاهش و میزان پرولین تقریبا افزایش یافت، میزان قند اختلاف معنی داری در سطوح شوری مختلف بین دو رقم نشان نداد و مقدار کلروفیل a و b فقط در یک سطح شوری بین دو رقم اختلاف نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.