مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی بر پنیر موزارلا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی بر پنیر موزارلا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی بر پنیر موزارلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی بر پنیر موزارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی بر پنیر موزارلا :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پنیرهای پاستافیلانا یاپنیر های با دلمه ی کش دارشده، شامل گستره وسیعی از پنیر هایی می باشند، که به مناطق شمالی دریای مدیترانه(ایتالیا، یونان، بالکان و ترکیه) تعلق دارند. از جمله مسایلی که درخصوص پنیر موزارلا با آن مواجه هستیم مساله ماندگاری پایین این محصول می باشد. جهت کاهش این مشکلات یکی از راهکارهای مناسب افزودن مواد نگهدارنده می باشد. هدف از انجام این مقاله گردآوری مطالعات انجام شده در زمینه اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی و مقایسه آن ها با شرایط میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا و تعیین اینکه آیا با افزودن این ترکیب به پنیر موزارلا به عنوان یک طعم دهنده مطلوب می توان از رشد میکروارگانیسم های پاتوژن و عوامل موثر بر لیپولیز و پروتئولیز در این فراورده جلوگیری کرد، ومدت ماندگاری این محصول را افزایش داد. در این مقاله به بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی پنیر موزارلا و اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی و بررسی تولید پنیری با مدت ماندگاری زیاد و همچنین گردآوری تحقیقات صورت گرفته در این زمینه پرداخته شده است. با توجه به تحقیقات فراوان صورت گرفته در زمینه اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی و مقایسه آن با میکروارگانیسم های مولد فساد در انواع پنیر به ویژه پنیر موزارلا می توان نتیجه گرفت که ترکیبات موجود در اسانس پونه کوهی(تیمول و کارواکرول) احتمالا می توانند اثرات بازدارندگی در رشد اشرشیاکلی، سالمونلا، سودموناس، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک ها که از اصلی ترین میکروب های مولد فساد در پنیر موزارلا می باشند، داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.