مقاله بررسی امکان تولید نوشابه گیاهی فراسودمند با استفاده از عصاره کاکوتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تولید نوشابه گیاهی فراسودمند با استفاده از عصاره کاکوتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید نوشابه گیاهی فراسودمند با استفاده از عصاره کاکوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید نوشابه گیاهی فراسودمند با استفاده از عصاره کاکوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید نوشابه گیاهی فراسودمند با استفاده از عصاره کاکوتی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
دراین پژوهش از عصاره گیاهی کاکوتی جهت تولید نوشابه بدون گاز استفاده شد. بدین ترتیب پودر گیاه کاکوتی با شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو تیمار شد و ۱۰ عصاره مختلف بدست آمد. سپس عصاره با بیشترین ترکیبات فنلی انتخاب شد و ۸ فرمولاسیون مختلف براساس نسبت های متفاوت عصاره کاکوتی، اسانس سیب و نعنا تهیه گردید. درهمه این فرمول ها، شکر و اسید سیتریک نیز به مقدار ثابتی افزوده شد. سپس آزمون حسی توسط تست پنل برای ارزیابی رنگ، طعم، مزه و پذیرش کلی بر مبنای مقیاس هدونیک ۵ نقطه ای انجام گرفت و بهترین فرمولاسیون نوشابه انتخاب گردید. در مرحله بعد جهت ارزیابی مدت زمان ماندگاری، نمونه های نوشابه به مدت سه ماه تحت دمای ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شده و درفواصل زمانی یک ماه یک بار از لحاظ pH، اسیدیته، کدورت، میزان مواد جامد محلول، رنگ، ترکیبات فنولی کل، ترکیبات آنتی اکسیدانی و ویتامین C مورد آزمایش قرار گرفتند و بامقدار آنها درزمان تولید نوشابه به عنوان شاهد مقایسه شدند. در نهایت مشخص شدکه pH، کدورت و رنگ درطی سه ماه نگهداری کاهش ولی اسیدیته ومیزان موادجامد روند افزایشی نشان دادند. همچنین نتایج نشان داد میزان ترکیبات فنلی و فعالیت انتی اکسیدانی نمونه ها تحت تاثیر زمان نگهداری و شرایط محیطی قرار نگرفت و ثابت ماند، اما شرایط محیطی وزمان، تاثیر معنی داری برمیزان ویتامین C داشت و آن را به طور معنی داری کاهش داد. نتایج بدست امده از انجام ارزیابی های حسی پس از پایان دوره نگهداری نیز نشان داد که نمونه های نگهداری شده از لحاظ طعم، مزه و ظاهر نسبت به نمونه های تازه تغییر زیادی نکرده و از نظر پنلیست ها قابل قبول بودند که البته در صورت نگه داری در دمای یخچال ویژگی های کیفی و تغذیه ای محصول بهتر حفظ خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.