مقاله بررسی تاثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ایسفید (Agaricusbisporus) با روش بخار فوق داغ


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ایسفید (Agaricusbisporus) با روش بخار فوق داغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ایسفید (Agaricusbisporus) با روش بخار فوق داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ایسفید (Agaricusbisporus) با روش بخار فوق داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ایسفید (Agaricusbisporus) با روش بخار فوق داغ :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین تحقیق پس از خشک کردن به روش اسمز معکوس، به خشک کردن در مرحله ی دوم با استفاده ازبخار فوق داغ پرداخته شده است. درقسمت اول با بررسی نتایج محلول با غلظت ۱۰ درصد (به صورت مخلوط نمک و شکر به یک میزان) درحداکثر زمان ماند(۴۵ دقیقه) و بالاترین ضخامت (۶ میلی متر) میزان بهینه متغییرها(کیفیت رنگ و جذب مجدد آب و چروکیدگی) مشاهده شده است. درقسمت دوم با بررسی مشاهدات، باافزایش دما سرعت خشک کردن بیشتر شده است ولی درمقایسه ی کیفیت نمونه ی قارچ، در دمای پایین تر(۱۲۵ درجه سانتی گراد) نتیجه ی بهتری به دست آمده است. در روش خشک کردن با بخار فوق داغ، همه ی پارامترها بجز کیفیت رنگ نمونه ی قارچ خشک شده در مقایسه با روش خشک کردن با هوای داغ بسیار مناسب تر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.