مقاله برآورد تقاضای غذاهای دریایی با استفاده از یک رویکرد اقتصاد سنجی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد تقاضای غذاهای دریایی با استفاده از یک رویکرد اقتصاد سنجی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد تقاضای غذاهای دریایی با استفاده از یک رویکرد اقتصاد سنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد تقاضای غذاهای دریایی با استفاده از یک رویکرد اقتصاد سنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد تقاضای غذاهای دریایی با استفاده از یک رویکرد اقتصاد سنجی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
هدف از نگارش این مقاله،بررسی رفتار مصرفی خانوارها در تقاضای مواد غذایی دریایی است. ارائه نکاتی درمورد تحقیقات صورت گرفته مشابه در داخل کشور،معرفی روش های نوین اقتصاد سنجی استفاده از داده های خرد و توجه به وجود صفرهای مکرر در داده های مقطع زمانی از دیگر ابعاد این تحقیق است. بدین منظور ، از داده های مصرف غذاهای دریایی در سال ۱۳۹۱ برگرفته ازمرکز آمار ایران برای ۳۸۹۰۰ خانوار شهری و روستایی استفاده شد. بسیاری از خانوارها به صورت بالقوه هم مصرف کننده غذاهای دریایی نبوده و این گروه مصرفی در رژیم روزانه آن ها جایی ندارد. در این تحقیق نشان داده شده که براوردهای حداقل مربعات و توییت ازقدرت توضیح دهندگی پایینی نسبت به الگوی دو مرحله ای هکمن برخوردار بوده است. برپایه نتایج بدست آمده، عوامل اقتصادی نظیر درآمد خانوار، عوامل دموگرافیکی مانند سطح تحصیلات سرپرست خانوار و تعداد فرزندان و متوسط سن خانوار و منطقه جغرافیایی محل سکونت بر مصرف غذاهای دریایی تاثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.