مقاله توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی درجیره غذایی ماهی جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی درجیره غذایی ماهی جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی درجیره غذایی ماهی جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی درجیره غذایی ماهی جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توجیه اقتصادی جایگزینی پودر ماهی با منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی درجیره غذایی ماهی جوان بنی Mesopotamichthys sharpeyi :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اینکه بیشترین هزینه در پرورش ماهیان در سیستم نیمه متراکم و متراکم برای تهیه جیره غذایی می باشد، صنعت آبزی پروری جهت توسعه مداوم و پیوسته، نیاز به استفاده از اجزای غذایی ارزان قیمت با کمیت و کیفیت بالا دارد تا بتواند یک جیره غذایی با هزینه پایین تولید نماید در این میان محصولات جانبی دانه های روغنی و غلات یکی از گزینه های مناسب برای تامین پروتئین و انرژی غذایی آبزیان می باشند. از آنجا که منابع پروتئین گیاهی ارزان تر و قابل دسترس تر می باشند، می توان جایگزینی بخشی از منابع پروتئینی در جیره غذایی آبزیان هزینه های غذا و وابستگی کشور به واردات پودر ماهی را کاهش داد. به عنوان مثال جهت تغذیه کپور ماهیان همه چیز خوار از غلات و بقولات مختلفی نظیر گندم، جو، ذرت، کنجاله سویا در فرمولاسیون جیره غذایی استفاده می شود. دراین راستا، آزمایشی در ارتباط با این موضوع در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر انجام شد ک درآن منبع پروتئین گیاهی سویا و مخمر نانوایی با نسبت برابر در سطوح (۷۵،۵۰،۲۵،۰ و۱۰۰درصد) جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی ماهی بنی شد. نتایج حاصله از بررسی شاخص اقتصادی جیره های غذایی این آزمایش نشان داد که نه تنها هزینه تولید غذا به طور معنی داری کاهش یافت بلکه جیره غذایی ۱۰۰ درصد جایگزین شده هم به طور معنی داری یکی از بهترین نسبت های تبدیل اقتصادی را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.