مقاله مروری براثرات منابع فسفولیپید در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری براثرات منابع فسفولیپید در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری براثرات منابع فسفولیپید در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری براثرات منابع فسفولیپید در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری براثرات منابع فسفولیپید در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
خون، به عنوان یک بافت سیال و سهل الوصول یکی از مهم ترین مایعات بیولوژیک بدن بوده که تحت تاثیر حالات مختلف فیزیولوژیک و پاتولوژیک، ترکیبات آن دستخوش نوسان و تغییر می گردند. لذا در اختیار داشتن مقادیر طبیعی پارامترهای خونی و بررسی چگونگی تغییرات ان ها در بیماری های مختلف همواره از ابزارهای مهم تشخیص در بسیاری از بیماری های انسان و دام بوده است. به طور کلی نظر محققین بر این اساس است که فاکتورهای خونی و سرمی ماهیان در گونه های مختلف با هم تفاوت داشته و اتفاق نظر و ارتباط مستقیم و غیر مستقیم زیادی با شرایط محیطی، تغذیه ای، سن و ; دارد. آبزیان منبع اصلی اسیدهای چرب n-3 و n-6 و ارزان ترین منبع پروتئینی حیوانی هستند، بنابراین پرورش ان ها تحت بهترین شرایط و بهترین تغذیه ممکن درجهت تولید مرغوب ترین گوشت، لازم و ضروری به نظر می رسد. تحقیقاتی در زمینه بررسی اثر منابع فسفولیپیدی روی شاخص های خونی ماهیان انجام شده است که روشن کننده ی انتقال درونی چربی توسط لیپوپروتئین ها در خون و نقش مثبت فسفولیپیددر پارامترهای خونی ماهی می باشد. لذا تحقیق حاضر به بررسی اثرات این نوع مکمل بر شاخص های خونی و وضعیت سلامت ماهیان می پردازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.