مقاله مطالعه تغییر درمیزان انزیم های آمینو ترانسفرازی (ALT و AST) کبد ماهی شانک زرد باله Acanthopagruslatus درمواجهه با استرس آلودگی های محیطی خورموسی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تغییر درمیزان انزیم های آمینو ترانسفرازی (ALT و AST) کبد ماهی شانک زرد باله Acanthopagruslatus درمواجهه با استرس آلودگی های محیطی خورموسی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تغییر درمیزان انزیم های آمینو ترانسفرازی (ALT و AST) کبد ماهی شانک زرد باله Acanthopagruslatus درمواجهه با استرس آلودگی های محیطی خورموسی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییر درمیزان انزیم های آمینو ترانسفرازی (ALT و AST) کبد ماهی شانک زرد باله Acanthopagruslatus درمواجهه با استرس آلودگی های محیطی خورموسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تغییر درمیزان انزیم های آمینو ترانسفرازی (ALT و AST) کبد ماهی شانک زرد باله Acanthopagruslatus درمواجهه با استرس آلودگی های محیطی خورموسی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
مقدمه: خلیج فارس، حوضه ی آبی کم عمقی است که به دلیل عمق کم، چرخش محدود، شوری و دمای بالا، به میزان بیشتری تحت تاثیر آلاینده ها قرار دارد. خور موسی واقع در شمال غربی خلیج محل انباشته شدن و تبدیل این آلودگی های پایدار به آلاینده های محیطی می باشد. هدف: به همین دلیل و به دلیل ارزش اقتصادی و تغذیه ای بالای ماهی شانک زردباله و بازار پسند بودن این ماهی، مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان پارامترهای انزیمی کبد(آنزیم های امینو ترانسفرازی ) این ماهی در مواجهه با آلودگی های محیطی انجام شد. موادو روش کار: برای این هدف، ۵ ایستگاه از خور موسی شامل زنگی، پتروشیمی، جعفری، مجیدیه وغزاله انتخاب و از هر کدام ۱۰ عدد ماهی شانک زردباله به صورت تصادفی صید شد. خون گیری از ماهیان صید شده انجام و نمونه های خونی به منظور سنجش آنزیم های آمینوترانسفرازی سانتریفیوژ شده و میزان آنزیم های مورد مطالعه به روش Reitman و Frankel ( 1956 سنجیده شد. نتایج بدست آمده نشان دهنده کم ترین میزان آنزیم های آمینو ترانسفرازی در ماهیان صید شده از ایستگاه زنگی و بیشترین میزان این آنزیم ها در ماهیان صید شده از ایستگاه پتروشیمی بود. بحث: می توان علت بیشتر بودن میزان آنزیم هایALT و AST در خور پتروشیمی را نزدیکی ایستگاه پتروشیمی به صنایع و کارخانه های پتروشیمی دانست براساس نتایج بدست آمده ، ماهیان شانک زرد باله جمع آوری شده از زنگی دارای کم ترین میزان آنزیم های آمینو ترانسفرازی بودند که می توان علت آن را دور بودن از فعالیت های صنعتی و کشتی رانی بیان کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.