مقاله بررسی و تعیین میزان غلظت آهن در بافت عضله ماهی سرخو در فصول تابستان و زمستان وتاثیر آن بر اکوسیستم های آبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و تعیین میزان غلظت آهن در بافت عضله ماهی سرخو در فصول تابستان و زمستان وتاثیر آن بر اکوسیستم های آبی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و تعیین میزان غلظت آهن در بافت عضله ماهی سرخو در فصول تابستان و زمستان وتاثیر آن بر اکوسیستم های آبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین میزان غلظت آهن در بافت عضله ماهی سرخو در فصول تابستان و زمستان وتاثیر آن بر اکوسیستم های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین میزان غلظت آهن در بافت عضله ماهی سرخو در فصول تابستان و زمستان وتاثیر آن بر اکوسیستم های آبی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق در سال ۱۳۹۳ با هدف تعیین غلظت فلز سنگین آهن، در ماهی سرخو در استان هرمزگان انجام شد. ۱۸۰ نمونه ماهی سرخو به صورت تصادفی در دو فصل تابستان و زمستان از سه منطقه (هرمز، میناب و بندرعباس) تهیه شدند. هضمنمونه ها به روش خشک و سنجش فلزات سنگین به روش جذب اتمی صورت پذیرفت. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS16 و آزمون t انجام شد که وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح ۵ درصد ( P<0.05 ) تعیین گردید. بر اساس نتایج به دست آمده در این تحقیق میانگین غلظت آهن در مناطق هرمز و (زمستان۰/۶۵۳ ± ۱۴/۲۵۵ وتابستان ۰/۰۸۳ ± ۱۷/۸۱۳ میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک)، میناب (زمستان ۰/۲۰۸ ± ۱۱/۱۰۱و تابستان ۰/۰۲۷ ± ۱۳/۷۱۸ میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک) و بندرعباس (زمستان ۰/۲۰۷± ۸/۰۹۹ و تابستان ۰/۰۱۱±۱۰/۳۵۴ میلی گرم در کیلوگرم وزن خشک) بود. نتایج و پژوهش کنونی نشان داد که بین غلظت عنصر آهن در مناطق مورد مطالعه در فصل تابستان نسبت به زمستان در ماهی سرخو از لحاظ آماری اختلاف معنی داری وجود دارد (P<0/05). بطوریکه در تمام مناطق غلظت عنصر هن در فصل تابستان بیشتر از زمستان بود. همچنین مقادیر به دست آمده آهن در این تحقیق در مقایسه بااستانداردهای سازمان بهداشت جهانی ( WHO )، آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا ( EPA ) و سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA ) پایین تر بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.