مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه زمان تناوب تحلیل دینامیکی طیفی واستاتیکی معادل مطابق استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
اثرات زلزله بر سازه ساختمان ها را می توان به روش های خطی و یا غیر خطی تحلیل نمود . در استاندارد ۲۸۰۰ ، برای ساختمان های منظمبا ارتفاع کمتر از ۵۰ متر از تراز پایه ، روش های تحلیل استاتیکی معادل و تحلیل دینامیکی به دو صورت طیفی و تاریخچه زمانی در نظرگرفته شده است . یکی از پارامتر های اصلی در روش های تحلیل استاتیکی ، زمان تناوب اصلی نوسان (T) می باشد که به مشخصات ساختمان و ارتفاع آن بستگی دارد و با استفاده از روابط تجربی بند ۲-۳-۶ استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش سوم قابل محاسبه می باشد . تبصره ۱ همین بند زمان تناوب روش های تحلیل دینامیکی را به شرط اینکه از ۱/۲۵ برابر زمان تناوب تحلیل استاتیکی بیشتر نباشد مجاز شمرده است. حال در پیش نویس ۱ استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش چهارم شرط تبصره ۱ به ۱/۴ برابر ارتقا ء یافته است . در این تحقیق برای سازه های مختلف تا ارتفاع ۵۰ متر با مدل سازی و تحلیل و طراحی سازه ها در نرم افزار، زمان تناوب اصلی نوسان به هر دو روش استاتیکی و دینامیکیمحاسبه سپس ضریب زلزله و برش پایه های استاتیکی و دینامیکی تمامی سازه ها بدست آمده است . با مقایسه نتایج عددی و جداول ومنحنی های مربوط به هریک از آنها مشاهده می گردد که پریود های استاتیکی و دینامیکی در ارتفاع های بالاتر دارای اختلاف می باشند و درنتیجه باعث تغییر در نیروی زلزله وارد بر ساختمان می شوند . نتیجه اینکه در سازه های با ارتفاع کوتاه و دارای سیستم باربر جانبی در هر دو راستا مهاربند ارتقاء ضریب افزایش زمان تناوب از ۱/۲۵ هیچ تاثیری در نیروی زلزله وارد به سازه ها ندارد ولی در ساختمان های با ارتفاع بلند و سیستم باربر جانبی قاب خمشی در هر دو راستا استفاده از ضریب افزایش ۱/۵ بجای استفاده از ۱/۲۵ و نیز در سیستم باربر جانبی ترکیبی ، مهاربند در یک راستا و قاب خمشی در راستای دیگر استفاده از ضریب افزایش ۱/۴ بجای ۱/۲۵ مناسب تر می باشد و ضریب افزایش ۱/۴ نیز بصورت محافظه کارانه وکلی در ویرایش جدید آیین نامه در نظر گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.