مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان عناصر کم مصرف و پرمصرف بر سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان عناصر کم مصرف و پرمصرف بر سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان عناصر کم مصرف و پرمصرف بر سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان عناصر کم مصرف و پرمصرف بر سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان عناصر کم مصرف و پرمصرف بر سرعت رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شیتاکه یک قارچ نسبتاً معطر بوده و روی انواع مختلفی از چوب های سخت مرده رشد می کند و از لحاظ میزان تولید پس از قارچ تکمه ای در رتبه دوم قرار دارد. باتوجه به حجم ضایعات کشاورزی، کشت این قارچ راه حلی مناسب برای تبدیل ضایعات کشاورزی به یک ماده غذایی با ارزش است. در این مطالعه از کاه گندم، ارزن و سویا به عنوان سوبسترا و پودر کنجاله سویا و خاک اره در نسبت های ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد به عنوان مکمل غذایی استفاده گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد اختلاف معنی داری در سطح احتمال یک درصد بین تیمارهای مورد مطالعه و اثر متقابل آن ها وجود داشت. در مجموع، قارچ مورد مطالعه در بستر کاه ارزن غنی شده با ۲۰ درصد خاک اربه به ۵/۰۱ میلیمتر در روز از کمترین میزان رشد برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.