مقاله مطالعه اثرات توأم صفات کمی بر عمکلرد دانه ۲۰ رقم جو از طریق تجزیه به عامل ها در منطقه اردبیل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثرات توأم صفات کمی بر عمکلرد دانه ۲۰ رقم جو از طریق تجزیه به عامل ها در منطقه اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثرات توأم صفات کمی بر عمکلرد دانه ۲۰ رقم جو از طریق تجزیه به عامل ها در منطقه اردبیل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات توأم صفات کمی بر عمکلرد دانه ۲۰ رقم جو از طریق تجزیه به عامل ها در منطقه اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات توأم صفات کمی بر عمکلرد دانه ۲۰ رقم جو از طریق تجزیه به عامل ها در منطقه اردبیل :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در بین غلات ، دانه جو غنی ترین منبع برای تهیه مواد غذای موثر در سلامت انسان محسوب می شود. در این راستا به منظور بررسی روابط توأم تعداد از صفات کمی با عملکرد دانه جو آزمایشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل بر روی ۲۰ رقم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد تجزیه به عامل ها براساس استخراج ریشه های راکد و از طریق تجزیه به مولفه های اصلی چهار عامل پنهانی را مشخص کرد که در مجموع ۸۲/۳۴ درصد تنوع داده را توجیه نمودند. عامل اول با بیشترین درصد واریانس توجیهی داده ها عامل موثر بر عملکرد نامیده شد. عامل دوم با بیشترین ضرایب عاملی متعلق به صفات موثر بر صفات فنولوژیک بود. عامل سوم دارای ضرایب مثبت و بزرگ برای تعداد پنجه و تعداد پنجه بارور بود، عامل موثر بر رشد نامگذاری گردید عامل چهارم با داشتن بیشترین بار عاملی بر روی صفات طول سنبله و طول پدانکل به عنوان عامل تأثیرگذار بر گامت گیاه نامگذاری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.