مقاله مطالعه ی تأثیر کیفیت آب ابیاری محصولات زراعی دشت مرند بر روی پایداری ساختمان خاک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ی تأثیر کیفیت آب ابیاری محصولات زراعی دشت مرند بر روی پایداری ساختمان خاک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ی تأثیر کیفیت آب ابیاری محصولات زراعی دشت مرند بر روی پایداری ساختمان خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ی تأثیر کیفیت آب ابیاری محصولات زراعی دشت مرند بر روی پایداری ساختمان خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ی تأثیر کیفیت آب ابیاری محصولات زراعی دشت مرند بر روی پایداری ساختمان خاک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خاک یکی از اجزای مهم تشکیل دهنده بسترهای کشاورزی می باشد که به عنوان زیربنای مهم رشد گیاهان محسوب می شود و تغییرات فیزیکی و شیمیایی به وجود آمده در خاک که با دخالت انسان باعث بروز اختلاف در سیستم خاک و آب گردیده است و بدون در نظر گرفتن عواقب منفی و خطرناک فقط سعی در کسب درآمتد و برآورده نمودن نیازهای غذایی جامعه بوده است. رشد روزافزون جمعیت و بالا رفتن استانداردهای زندگی در بسیاری از کشورها موجب افزایش نیاز به آب برای مصارف مختلف کشاورزی، صنعتی و خانگی شده است. به منظور بررسی وضعیت منابع اب، هم چنین تهیه ی طرح های توسعه ی بهره برداری و تخصیص اب به مصارف مختلف، لازم است غلظت و نوع املاح موجود در اب بررسی شود. بدین منظور آبخوان دشت مرند را جهت مطالعات هیدروشیمی مورد بررسی قرار داده و بدینمنظور از اطلاعات کیفیت اب ۱۲ حلقه چاه انتخابی در سطح آبخوان غربی و شرقی دشت مرند استفاده شد. پیشنهاد می شود که استفاده از اب زیرزمینی مناطق مستعد باتوجه به پارامترهای کنترل کننده و سازگار با محصولات، آن هم فقط برای کشاورزی ارگانیک صورت بپذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.