مقاله مقایسه برخسی صفات ارگانیک و غیر ارگانیک تحت تأثیر کودهای آلی و نیتروژنه و کلات های آهن و روی در رقم پشندی سیب زمینی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برخسی صفات ارگانیک و غیر ارگانیک تحت تأثیر کودهای آلی و نیتروژنه و کلات های آهن و روی در رقم پشندی سیب زمینی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برخسی صفات ارگانیک و غیر ارگانیک تحت تأثیر کودهای آلی و نیتروژنه و کلات های آهن و روی در رقم پشندی سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخسی صفات ارگانیک و غیر ارگانیک تحت تأثیر کودهای آلی و نیتروژنه و کلات های آهن و روی در رقم پشندی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برخسی صفات ارگانیک و غیر ارگانیک تحت تأثیر کودهای آلی و نیتروژنه و کلات های آهن و روی در رقم پشندی سیب زمینی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور مقایسه محصول ارگانیک نتیجه عدم کاربرد هر گونه مواد شیمیایی و کود پوسیده گاوی و محصول غیر ارگانیک حاصل از کود شیمیایی نیتروژنه و کلاته های آهن و روی آزمایش هایی طی سه سال بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شده که طی آن تیمارها عبارت از شاهد (عدم استفاده از مواد شیمیایی و غیر شیمیایی)، کودهای گاوی پوسیده، کلات های آهن (آهن + ) و کلات روی (روی + ) و کود نیتروژنه (به صورت اوره) روی رقم پشندی سیب زمینی بودند. نتایج حاصله نشان داد که محصول ارگانیک بدست آمده ا زنظر عملکرد و اندازه و تعداد غده نسبت به کاربرد دیگر تیمارها در میزان حداقل بود به طور کلی استفاده از کود شیمیایی نه تنها موجب افزایش رشد رویشی می شود بلکه از حیث صفات مورد مقایسه در حد بالایی تولید می نماید. هم چنین اختلاف معنی داری در عملکرد، اندازه و تعداد غدد کود گاوی نسبت به کود نیتروژنه ندارد که دلیل آن نیز وجود عناصر غذایی میکرو در کود بوده که به آرامی در خاک آزاد می شود. به ترتیب بیشترین مقدار تعداد و اندازه مربوط به کلات های آهن و روی می باشند که حاکی از تولید استولون بیشتر و تسهیل انتقال مواد پرورده است. در نهایت می توان اذعان کرد که استعمال کود شیمیایی در بالا بردن عملکرد و محصول غیر ارگانیک نسبت به ارگانیک ارجهیت داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.