مقاله بررسی زمین شیمی عناصر در خاک و سبزیجات خوراکی مصرفی شهر اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زمین شیمی عناصر در خاک و سبزیجات خوراکی مصرفی شهر اصفهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زمین شیمی عناصر در خاک و سبزیجات خوراکی مصرفی شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زمین شیمی عناصر در خاک و سبزیجات خوراکی مصرفی شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زمین شیمی عناصر در خاک و سبزیجات خوراکی مصرفی شهر اصفهان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش تعداد ۲۹ نمونه سبزی خوراکی (شامل تره، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، کرفس، کاهو و تربچه)همراه بانمونه های خاک از منطقه مود مطالعه (بخشی از شهرستان های اصفهان، فلاورجان و خمینی شهر) برداشته شد، و برای تجزیه به روش ICP-MS به آزمایشگاه ACME در کانادا ارسال گردید. نتایج نشان می دهد که نمونه های خاک از ایستگاه های ناژوان در عناصر مس (با میانگین ۳۵/۵۹mg/Kg)، روی (۹۳/۴۷) و کبالت (۱۲/۳۱) آلودگی نشان می دهند. براساس نتایج بدست آمده از ضریب غنی شدگی، عناصر مس، کبالت، نیکل و روی در رده غنی شدگی متوسط- شدید و متوسط، و منگنز، کادمیم، آرسنیک و کروم در ایستگاه های ناژوان در رده متوسط قرار دارند.تربچه در عناصر کروم (با میانگین ۵/۲۲mg/Kg)، کبالت (۰/۶۷)، آهن (۱۲۱۶)، نیکل (۳/۸) و سرب (۱/۹۹) بیشترین غلظت، و کرفس در عناصر مس، روی، کبالت، کادمیم، آهن، نیکل، سرب، مولیبدن، منگنز و آرسنیک کمترین غلظت را داشت. درسبزیجات، عنصر مولیبدن بیشترین و عنصر آهن کمترین شاخص زیست انباشت را به خود اختصاص دادند. کرفسکمترین تمایل به جذب عناصر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.