مقاله تعیین پارامترهای بهینهی تخمین در تهیه نقشههای ژئوشیمیایی چند عنصری (مطالعه موردی: منطقه اکتشافی خوی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین پارامترهای بهینهی تخمین در تهیه نقشههای ژئوشیمیایی چند عنصری (مطالعه موردی: منطقه اکتشافی خوی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین پارامترهای بهینهی تخمین در تهیه نقشههای ژئوشیمیایی چند عنصری (مطالعه موردی: منطقه اکتشافی خوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین پارامترهای بهینهی تخمین در تهیه نقشههای ژئوشیمیایی چند عنصری (مطالعه موردی: منطقه اکتشافی خوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین پارامترهای بهینهی تخمین در تهیه نقشههای ژئوشیمیایی چند عنصری (مطالعه موردی: منطقه اکتشافی خوی) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این پژوهش تهیه نقشه ی ژئوشیمیایی چند عنصری با بهینهسازی پارامترهای تخمین کریجینگ به منظور جداسازی آنومالی اززمینه ژئوشیمیایی می باشد. بدین منظور داده های ژئوشیمیایی رسوبات آبراههای منطقه اکتشافی خوی به عنوان مطالعه موردی تحتتجزیه و تحلیل قرار گرفت. در مرحله اول پس از حذف داده های خارج از ردیف و نرمالسازی آنها، به منظور تعیین متغیرهای وابسته،آنالیز خوشهای و تحلیل فاکتوری بر روی دادهها انجام شده و مجموعاً چهار فاکتور جهت تعیین هالههای ژئوشیمیایی مرکب بدست آمد. ازبین فاکتورهای محاسبه شده، دو فاکتور اصلی مرتبط با کانی سازی مد نظر قرار گرفته و تحلیلهای زمینآماری، شامل واریوگرافی بر رویآنها انجام شد. اختلاف در پارامترهای واریوگرام های مدلسازی شده برای هر فاکتور نشان دهندهی تفاوت در ساختارهای ژئوشیمیاییمنطقه می باشد. ابعاد سلول، شعاع جستجو و تعداد داده های موثر در تخمین به دلیل اهمیت در دقت و قدرت تفکیک نقشه هایژئوشیمیایی با بهره گیری از فاکتور راندمان کریجینگ تحت آنالیز حساسیت قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که شرایط بهینه برای تخمین فاکتور اول، با راندمان کریجینگ ۷۴/۶۷ و برای فاکتور سوم، معادل ۶۷/۳۴ درصد حاصل می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.