مقاله بررسی و تحلیل خشکسالی هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه با استفاده از شاخص های SDI و FDCI (مطالعه موردی:رودخانه فریزی خراسان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و تحلیل خشکسالی هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه با استفاده از شاخص های SDI و FDCI (مطالعه موردی:رودخانه فریزی خراسان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و تحلیل خشکسالی هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه با استفاده از شاخص های SDI و FDCI (مطالعه موردی:رودخانه فریزی خراسان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تحلیل خشکسالی هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه با استفاده از شاخص های SDI و FDCI (مطالعه موردی:رودخانه فریزی خراسان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و تحلیل خشکسالی هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه با استفاده از شاخص های SDI و FDCI (مطالعه موردی:رودخانه فریزی خراسان) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بررسی و تحیلیل خشکسالی های هیدرولوژیکی جریان سطحی رودخانه ها به ویژه در بهره برداری بهینه از منابع آب آنقدر اهمیت دارد که امروزه تحقیق در این زمینه همچنان در اقصی نقاط جهان ادامه دارد. در این پژوهش جریان سطحی با استفاده از دو شاخص Streamflow Drought Index(SDI) و شاخص مبتنی بر منحنی تداوم جریان (FDCI) مورد تحلیل خشکسالی قرار گرفته است. به این منظور دو رودخانه دائمی از دو استان خراسان رضوی و البرز با اقلیم های متفاوت انتخاب گردید. در این راستا نتایج شاخص (FDCI) در دو حالت استفاده از سری زمانی ماهانه دبی و بکارگیری سری میانگین متحرک سه ماهه با شاخص SDI با استفاده از دبی تجمعی سه ماهه، مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که کارایی دو شاخص در تشخیص خشکسالی با وضعیت های شدد و بسیار شدید با همدیگر متفاوت می باشد، به نحوی که شاخص FDCI از حساسیت بیشتری در آشکارسازی این وضعیت ها برخوردار است. اما همبستگی معنی دار بین مقادیر شاخص SDI با مقادیر شاخص FDCI در حالت دوم (استفاده از میانگین متحرک سه ماهه دبی)، گویای نردیکی و مشابهت نتایج بین این دو شاخص در تشخیص و تحلیل وقوع خشکسالی هیدرولوژیکی در مناطق مورد پژوهش است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.