مقاله جایگاه هویت فردی دانشجویان در مسیر نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افق تبیین شده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه هویت فردی دانشجویان در مسیر نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افق تبیین شده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه هویت فردی دانشجویان در مسیر نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افق تبیین شده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه هویت فردی دانشجویان در مسیر نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افق تبیین شده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه هویت فردی دانشجویان در مسیر نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افق تبیین شده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
دانشجویان از مهمترین سرمایه های انسانی و آینده سازان جامعه هستند. توجه به رشد و تعمیق مبانی و اندیشه های فکری و فضایل اخلاقی آنان وظیفه دولت اسلامی است. از سویی، مهمترین پیام درونی انقلاب اسلامی و محتوای فرهنگی آن و اصلی ترین هدف آن «تحول فرهنگی» و «انسان سازی» است. این ادعا از متون اصلی دین که از زیرساختهای بنیادین انقلاب اسلامی به شمار می آیند. (قرآن و سنت) و نیز از گفتار و رفتار حضرت امام خمینی (ره)، به عنوان بنیانگذار انقلاب، و پیامها و رهنمودهای مقام معظم رهبری به خوبی قابل درک و فهم است. دانشجویان نیز از محیط آموزشی و شرایط فرهنگی برای شکل گیری هویت خود تأثیر پذیر هستند. عامل قومیت (هویت قومی یا ملی) که گام مفهوم ملیت را نیز دربر می گیرد و نیز مذهب (هویت مذهبی) به عنوان هویت گروهی بر شکل گیری هویت دانشجویان مؤثر است. از طرف دیگر نیروی انسانی مهمترین زیرساخت هر کشوری است و دانشجویان امروز منابع انسانی فردای جامعه هستند که اینان در نیل به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نقش سازنده دارند. آشنایی دانشجویان با اندیشه های دینی در ح وزه باورها، اخلاق، تفکر دینی، اطلاع از ارزشهای اسلامی، اشاعه دو عنصر علم و ترویج روحیه انقلابی در میان دانشجویان و استحکام پایه های اعتقادی دانشجویان با مجموعه دروس معارف اسلامی در مدارس و دانشگاه می توان نقش دانشجویان را در رسیدن به این الگو بیشتر کرد. مدارس و دانشگاه های ما باید بتوانند با توجه به میراث کهن ایرانی و فرهنگ بارور و درخشان اسلامی به آموزش دانش آموزان و دانشجویان بپردازند و توسعه مناسب جامعه باید در چارچوب فرهنگ اسلامی- ایرانی پا بگیرد، تا دانشجویان امروز و متخصصان فردا، هویت گران توسعه ایران اسلامی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.