مقاله بررسی اثرات خشکسالی بر آبخوان آبرفتی دشت های کرمان و بردسیر با استفاده از شاخص های منابع آب سطحی و زیرزمینی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات خشکسالی بر آبخوان آبرفتی دشت های کرمان و بردسیر با استفاده از شاخص های منابع آب سطحی و زیرزمینی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات خشکسالی بر آبخوان آبرفتی دشت های کرمان و بردسیر با استفاده از شاخص های منابع آب سطحی و زیرزمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات خشکسالی بر آبخوان آبرفتی دشت های کرمان و بردسیر با استفاده از شاخص های منابع آب سطحی و زیرزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات خشکسالی بر آبخوان آبرفتی دشت های کرمان و بردسیر با استفاده از شاخص های منابع آب سطحی و زیرزمینی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به وقوع خشکسالی های پی در پی در سال های اخیر و افزایش برداشت بیش از توان ذخایر منابع آب زیرزمینی، وضعیت آبخوان ها در اکثر دشت ها به خصوص دشت های جنوبی کشور دچار بحران جدی شده است. بر این مبنا در این تحقیق، بررسی میزان تأثیرگذاری خشکسالی بر دو دشت استان کرمان که از شرایط نامطلوبی از لحاظ ذخیره آبخوان برخوردار بودند، با استفاده از شاخص های SPI (شاخص بارش استاندارد) و GRI (شاخص خشکسالی هیدروژئولوژی) مورد توجه قرار گرفت. برای این منظور ابتدا با استفاده از اطلاعات بارش، مشخصه های خشکسالی دو دشت تعیین گردید. سپس با توجه به شاخص SPI،وضعیت خشکسالی هواشناسی مشخص و بر اساس آمار تراز سطح آب زیرزمینی میزان اثرگذاری خشکسالی در افت تراز آبخوان تعیین گردید. نتایج نشان می دهد که خشکسالی هواشناسی حاکم بر محدوده اثرات کمتری بر وضعیت خشکسالی هیدروژئولوژیکی آبخوان دشت های کرمان و بردسیر داشته و عملاً ارتباطی منطقی بین این دو نوع خشکسالی وجود ندارد. همچنین بررسی شاخص خشکسالی هیدروژئولوژی نشان می دهد که در مناطقی که تراکم چاه های بهره برداری زیاد می باشد مقدار شاخص GRI افزایش یافته و این امر تشدید شرایط خشکی را منجر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.