مقاله بررسی خشکسالی های هواشناسی با استفاده از شاخص بارش استاندارد SPI و شاخص ZSI (مطالعه موردی:حوزه آبخیز اسماعیل آباد دشت)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خشکسالی های هواشناسی با استفاده از شاخص بارش استاندارد SPI و شاخص ZSI (مطالعه موردی:حوزه آبخیز اسماعیل آباد دشت) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خشکسالی های هواشناسی با استفاده از شاخص بارش استاندارد SPI و شاخص ZSI (مطالعه موردی:حوزه آبخیز اسماعیل آباد دشت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خشکسالی های هواشناسی با استفاده از شاخص بارش استاندارد SPI و شاخص ZSI (مطالعه موردی:حوزه آبخیز اسماعیل آباد دشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خشکسالی های هواشناسی با استفاده از شاخص بارش استاندارد SPI و شاخص ZSI (مطالعه موردی:حوزه آبخیز اسماعیل آباد دشت) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
خشکسالی یکی از پدیده های محیطی و بخش جدایی ناپذیر تغییرات اقلیمی می باشد. کشور ایران به دلیل قرار گرفتن در کمربند خشک جغرافیایی و نوار بیابانی، جزو مناطق کم باران جهان به شمار می آید و به همین خاطر در معرض خشکسالی های شدید قرار دارد. لذا مطالعه و بررسی انواع مختلف آن یکی از نیازهای اساسی حفظ منابع به خصوص منابع اب می باشد. تا بتوان تا حد ممکن با شناخت این پدیده از اثرات سوء آن بر منابع کاست. همواره جهت پایش خشکسالی از شاخص های متنوعی مورد استفاده قرار گرفته اند که به تبع هر کدام دارای نقاط قوت و ضعف می باشند که بدون شک مقایسه شاخص ها و انتخاب شاخص متناسب با منطقه یکی از گام های موثر در بررسی دقیق تر خشکسالی ها به شمار می رود. در این مطالعه به منظور بررسی خشکسالی، با استفاده از داده های بارندگی در طی دوره آماری ۳۷ ساله (۱۳۵۳-۱۳۸۷) ، شاخص SPI و ZSI را در مقیاس های زمانی مختلف محاسبه و سپس با استفاده از نرم افزار Arc GIS و به روش زمین آمار IDW، نقشه پهنه بندی وسعت خشکسالی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش مقیاس مطالعه از شدت خشکسالی کاسته شده و خشکسالی از جنوب استان وارد و از شمال حوضه خارج می گردد. همچنین جهت بررسی وسعت خشکسالی و ترسالی شاخص SPI نسبت به ZSI، شاخص مناسب تری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.