مقاله نقش پتاسیم و روی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی کلزا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پتاسیم و روی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی کلزا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پتاسیم و روی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پتاسیم و روی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پتاسیم و روی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی کلزا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات پتاسیم و روی و اثرات متقابل این دو عناصر غذایی بر عملکرددانه کلزا Hyola 308 ازمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دوازده تیمار، سه تکرار و به مدت دو سال به اجرا درآمد. تیمارا شامل چهار سطح پتاسیم (۰، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ کیلوگرم پتاسیم در هکتار به صورت K2O از منبه سولفات پتاسیم) وسه سطح روی (۰، ۲۰، ۴۰ کیلوگرم سولفات روی در هکتار) بود. بررسی نتایج حاصل از تجزیه واریانس مرکب عملکرد دانه نشان داد که اثر اصلی پتاسیم و روی بر عملکرددانه کلزا معنی دار بوده است. و کاربرد آن ها سبب افزایش میانگین عملکرد دانه نشان داد که اثر اصلی پتاسیم و روی بر عملکرد دانه کلزا معنی دار بوده است. با توجه به نتایج دو ساله آزمایش، کاربرد ۱۰۰ کیلوگرم پتاسیم د رهکتار و ۲۰ کیلوگرم سولفات روی در هکتار جهت این رقم کلزا تحت شرایط اقلیمی مشابه محل آزمایش توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.