مقاله تجزیه و تحلیل چند متغیره صفات مورفولوژیکی جهت شناسایی ارقام مقاوم به آفتاختصاصی یونجه


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل چند متغیره صفات مورفولوژیکی جهت شناسایی ارقام مقاوم به آفتاختصاصی یونجه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل چند متغیره صفات مورفولوژیکی جهت شناسایی ارقام مقاوم به آفتاختصاصی یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل چند متغیره صفات مورفولوژیکی جهت شناسایی ارقام مقاوم به آفتاختصاصی یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل چند متغیره صفات مورفولوژیکی جهت شناسایی ارقام مقاوم به آفتاختصاصی یونجه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در بررسی صفات مورفولوژیکی به وسیله تجزیه چند متغیره جهت ارزیابی مقاومت مزرعهای نسبت به آفت سرخرطومی در، ۲۷ ژنوتیپ یونجه در مزرعه و در قالب طرح کاملاًًًًً تصادفی صورت گرفت که اثر ژنوتیپ برای کلیه صفات معنی دار بود. نتایج تجزیه همبستگی بین صفات نشان داد که صفت تعدادلارو روی بوته بامیزان خسارت وعملکرد تر علوفه رابطه مثبت و معنی دار و با عملکرد تر رابطه منفی و معنی دار در سطح یک درصد داشت. همچنین برای صفت عدد اسپد مثبت معنی دار و صفت عملکرد خشک رابطه منفی و معنی دار در سطح پنج درصد داشتند.با محاسبه میانگین مرکزی کلیه صفات ژنوتیپهای عضو هر خوشه حاصل از تجزیه خوشه ای، در خوشه دو صفات عملکرد تر و خشک علوفه بالاترین میانگین را داشتند بنابر این اکوتیپ های موجود در خوشه دو را می توان به عنوان اکوتیپ های برتر از لحاظ عملکرد علوفه معرفی کرد. در خوشه چهار صفات تعداد لارو و میزان خسارت و عدد اسپد پایین ترین میانگین را داشتند بنابراین اکوتیپ های موجود در خوشه چهار را می توان به عنوان اکوتیپ های برتر از لحاظ مقاومت به آفت معرفی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.