مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و غده شلغم علفوه ای


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و غده شلغم علفوه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و غده شلغم علفوه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و غده شلغم علفوه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و غده شلغم علفوه ای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر خصوصیات علوفه شاخساره و غده شلغم علوفه ای آزماشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه ی پژوهشی موسسه ی تحقیقات برنج کشور (رشت) در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل: شاهد (بدون کود و بدون تلقیح)، کود کامل شیمیایی و بدون تلقیح، تلقیح با Azotobacter chroococcum strain 41 + بدون کود نتیروژن، تلقیح با A.chroococcum stain 41 + 50 کود نیتروژن، تلقیح با A.chroococcum starin 41 + 75 کود نیتروژن، تلقیح با A.chroococcum strain 41 + 100 کود نیتروژن ، تلقیح با Pseudomonas fluorescens strain12 + بدون کود فسفر، تلقیح با P. fluorescens strain 12 + 50 کود فسفر، تلقیح با p.fluorescens strain 12 + 100 کود نیتروژن و فسفر بودند.نتایج آزمایش نشان داد که تلفیق کودهای زیستی و شیمیایی اثر معنی داری بر صفات مورد مطالعه داشت. تیمار تلقیح با ازتوباکتر و سودوموناس و ۵۰ درصد کود نیتروژن و فسفر دارای بیش ترین درصد ماده ی خشک قابل هضم، پروتئین خام، کربوهیدارت محلول در اب و خاکستر نسبت به تیمار شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.