مقاله بررسی تأثیر ژنوتیپ و غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی Allium rotundum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر ژنوتیپ و غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی Allium rotundum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ژنوتیپ و غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی Allium rotundum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ژنوتیپ و غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی Allium rotundum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ژنوتیپ و غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی Allium rotundum :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی تأثیر ژنوتیپ و نوع محیط کشت جهت القای کالوس در کشت بافت گیاه دارویی تره کوهی انجام شد. در این ازمایش از پیازهای برداشت شده از رویشگاه های طبیعی این گیاه در دو استان ایلام و کردستان به عنوان ریزنمونه استفاده شد و در محیط کشت پایه MSبه همراه ترکیبات مختلف از تنظیم کننده های رشد NAA BAP, 2ip, KiN, 2,4-D,قرار گرفت. نتایج ازمایش نشان داد که ، در شرایط تاریکی مطلق ژنوتیپ های ایلام در محیط کشت دارای ۰۵ میلی گرم در لیتر ۲,۴-Dکینیتین و یک میلی گرم در لیتر وضعیت کال زایی به مراتب بهتر از سایر محیط کشت ها بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.