مقاله بررسی تأثیر محرک رشد و کمپوست مصرف شده قارچ بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum) رق ارگون در شرایط گلخانه ای


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر محرک رشد و کمپوست مصرف شده قارچ بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum) رق ارگون در شرایط گلخانه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر محرک رشد و کمپوست مصرف شده قارچ بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum) رق ارگون در شرایط گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر محرک رشد و کمپوست مصرف شده قارچ بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum) رق ارگون در شرایط گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر محرک رشد و کمپوست مصرف شده قارچ بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی (lycopersicon esculentum) رق ارگون در شرایط گلخانه ای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق تأثیر باکتری محرک رشد جنس سودو موناس و آزوسپیلیوم و کمپوست مصرف شده قارچ بر صفات رویشی گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای در آزمایشگاه پس از برداشت و گلخانه دانشگاه محقق اردبیلی مورد بررسی قرار گرفت . آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار در ۶ تیمار آزمایشی مایه زنی سوسپانسیون باکتری با بذر گوجه فرنگی ارگون و سپس کشت بذر در بستر با کمپوست مصرف شده قارچ در نسبت های حجمی ۰، ۴۰، ۲۰ و ۶۰ درصد طرح ریزی شد. شاخص های رشدی بوته شامل، تعداد برگ، تعداد شاخه های فرعی، ارتفاع بوته، میزان کلروفیل b,aمجموع کلروفیل اندازه گیری گردیدند. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد اثر باکتری ها و کمپوست برای تمامی صفات یاد شده در سطح آماری ۱ درصد معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.