مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروربی اسانس گیاه دارویی بر نجاسف Achillea wilhelmsii :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه برنجاسف، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. گیاه مورد بررسی از زیستگاه طبیعی خود برداشت شدند. اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام شد. و میزان و اجزاء تشکیل دهنده اسانس توسط دستگاه کروماتوگراف گازی GC و کروماتوگراف گازی متصل به طیف نگار جرمی GC/MSمورد برررسی قرار گرفت. چهل ترکیب در اسانس گیاه دارویی برنجاسف شناسایی شد که در مجموع ۹۹/۲۵ اسانس را تشکیل می داند. خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه تحت بررسی به روش دیسک دیفیوژن بر قارچ های فوزاریوم، آسپرژیلوس، ریزوپوس و پنی سیلیوم بررسی گردید. اسانس گیاه دارای خاصیت بازدارندگی و کشندگی بر میکروارگانیسم های مورد بررسی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.