مقاله بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرآیند پارویلینگ بر روی خواص کمی و کیفی (فیزیک و شیمایی) دو رقم برنج ایرانی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
برنج از خانواده گرامینه (گندمیان) بوده و یکی از غلات اساسی مورد مصرف انسان می باشد. کاهش ضایعات، افزایش راندمان فرآوری و افزایش بازار پسندای برنج ایرانی نسبت به انواع وارداتی، از اولویت های بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی کشاور به شمار می آید. در این پژوهش اثر فرآیند پاربویلینگ بر درصد برنج سالمع سختی دانه و درجه سفیدی برنج ارقام اصلاح شده خزر و بومی هاشمی مورد بررسی قرار گرفت. محصول فرایند پاربویلینگ در سه دمای آب ۷۰، ۸۰ ۱۰۰ درجه سانتی گراد و زمان خیساندن ۱، ۲، ۴ ساعت و زمان بخاردهی ۱۰، ۱۵ و ۲۰ دقیقه در ۱۷تیمار با برنج غیر پاربوتیل شده مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که پاربویلینگ باعث افزایش درصد برنج سالم و سختی دانه شده اما درجه سفیدی آن کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.