مقاله بررسی اثر قارچ میکوریزا در سطوح مختلف کاربرد فسفر و پتاسیم بر عملکرد و میزان فسفردانه در ذرت دانه ای


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر قارچ میکوریزا در سطوح مختلف کاربرد فسفر و پتاسیم بر عملکرد و میزان فسفردانه در ذرت دانه ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر قارچ میکوریزا در سطوح مختلف کاربرد فسفر و پتاسیم بر عملکرد و میزان فسفردانه در ذرت دانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر قارچ میکوریزا در سطوح مختلف کاربرد فسفر و پتاسیم بر عملکرد و میزان فسفردانه در ذرت دانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر قارچ میکوریزا در سطوح مختلف کاربرد فسفر و پتاسیم بر عملکرد و میزان فسفردانه در ذرت دانه ای :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
از میان میکروارگانیسم های موجود در خاک، قارچ های میکوریزایی با ایجاد رابطه همزیستی با اکثر گیاهان مزایای زیادی از برای میزبان خودفراهم می سازند. به منظور بررسی تأثیر قارچ میکوریزا گونه موسا، در سطوح مختلف کاربرد کودفسفر و پتاسیم بر عملکرد ذرت، ازمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار تدر مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید.عامل قارچ میکوریزا در دو سطح مصرف و عدم مصرف، پتاسیم در دو سطح عدممصرف و مصرف ۱۰۰ کیلوگرم درهکتار و عامل کودفسفر در سه سطح عدم مصرف مصرف ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار اعمال شدند. به طور کلی نتایج حاکی از آن است که استفاده از قارچ میکوریزا به عنوانیک کود زیستی نه تنها سبب افزایش عملکرد می شودبلکه باکاهش مصرف کودهای شیمیایی، شاهدکاهش مصرف هزینه ها آلودگی های زیست محیطی خواهیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.