مقاله بررسی اثرات تنش سرما بر محتوی کلروفیل و فلورسانس کلروفیل در بعضی از ارقام چغندر قند


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنش سرما بر محتوی کلروفیل و فلورسانس کلروفیل در بعضی از ارقام چغندر قند دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنش سرما بر محتوی کلروفیل و فلورسانس کلروفیل در بعضی از ارقام چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنش سرما بر محتوی کلروفیل و فلورسانس کلروفیل در بعضی از ارقام چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنش سرما بر محتوی کلروفیل و فلورسانس کلروفیل در بعضی از ارقام چغندر قند :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
تنش سرما باعث کاهش زیادی در محصولات کشاورزی می شود. در این مطالعه به منظور بررسی اثر سرمای ۲ درجه سانتی گراد بر راندمان کوانتوم فتوسیستم IIو میزان کلروفیل، از چهار رقم مختلف چغندر قند ۷۲۳۳ IC، BR1جام استفاده شد. بعد از ۶ هفته رشد گیاهان داخل ژرمیناتور، در معرض تنش ۲ درجه سانتی گراد قرار گرفته، سپس میزان راندمان کوانتومی فتوسیستم II Fv/Fm بوسیله فلوئوریمتر و میزان کلروفیل با استفاده از روش SPADدر برگ گیاهچه های اندازه گرفته شد. نتایج حاصل نشان داد که نسبت به سایر ارقام مقاومت بیشترین از خود نسبت به تنش ۲ درجه از خود نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.