مقاله بررسی برهمکنش باکتری های محرک رشد گیاه و پسماند کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان عناصر غدایی برگ گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برهمکنش باکتری های محرک رشد گیاه و پسماند کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان عناصر غدایی برگ گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برهمکنش باکتری های محرک رشد گیاه و پسماند کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان عناصر غدایی برگ گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برهمکنش باکتری های محرک رشد گیاه و پسماند کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان عناصر غدایی برگ گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برهمکنش باکتری های محرک رشد گیاه و پسماند کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان عناصر غدایی برگ گوجه فرنگی Lycopersicon esculentum :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تحقیق حاضر به منظور بررسی اثرات باکتری های محرک رشد گیاهی جنس سودوموناس و ازوسپریلیوم و کمپوست مصرف شده قارچ بر میزان جذب عناصر غذایی برگ گوجه فرنگی رقم ارگون در شرایط گلخانه ای انجام شدو نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده های مربوط به میزان جذب عناصر غذایی برگ در این پژوهش نشان داد که اثرات متقابل باکتری های محرک رشد مورد مطالعه و کمپوست مصرف شده قارچ برای دو عنصر فسفر و کلسیم در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود. مقایسه میانگین داده ها مشخص نمود که بیشترین میزان این عناصر در تیمار باکتری سودوموناس فلورسنس با سطح کمپوست ۲۰ درصد وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.