مقاله بررسی پروتئین و فعالیت آنزیمی در ارقام مختلف چغندر Beta vulgaris تحت تنش سرما


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پروتئین و فعالیت آنزیمی در ارقام مختلف چغندر Beta vulgaris تحت تنش سرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پروتئین و فعالیت آنزیمی در ارقام مختلف چغندر Beta vulgaris تحت تنش سرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروتئین و فعالیت آنزیمی در ارقام مختلف چغندر Beta vulgaris تحت تنش سرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پروتئین و فعالیت آنزیمی در ارقام مختلف چغندر Beta vulgaris تحت تنش سرما :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تنش سرما موجب تغییر در فرآیندهای بیوشیمیایی و فیزیولوژکی گیاه می گردد، علاوه بر این کاهش دما موجب تغیر در ساختار غشاء و محتوای پروتئین می شود. هم چنی این تنش با جلوگیری از واکنشهای نوری و تاریکی میزان فتوسنتز را کاهش می دهد در گیاهان حساس به سرما که قادر به کنترل فتوسنتز نیستند، انرژی اضافی موجب تشکیل اکسیژن فعال ROS)می گردد. ROSباعث آسیب به ارگانل های مختلف داخل سلولی و موجب آسیب به ماکرومولکول های زیستی از جمله پروتئین ها، چربی ها و اسیدهای نوکلئیک می گردد. گیاه نیز در مقابل دو نوع سیستم دفاعی دارد سیستم دفاعی آنزیمی و سیستم دفاع غیر آنزیمی، آنزیم های مختلفی در گیاه برای پاکسازی ROS وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.