مقاله اثر ضد میکروبی روغن زیتون بکر در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد میکروبی روغن زیتون بکر در شرایط آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد میکروبی روغن زیتون بکر در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد میکروبی روغن زیتون بکر در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد میکروبی روغن زیتون بکر در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
روغن زیتون به عنوان منبع اصلى چربى در رژیم غذایى، علاوه بر داشتن سطح بالایى از اسیدهای چرب اشباع نشده، حاوى ترکیبات بیولوژیک مانند آنتى اکسیدان های فنولى بوده که دارای خاصیت باکتریسیدیاست .هدف از این پژوهش بررسی اثرات ضد میکروبی روغن زیتون بر علیه باکتریهای انتروباکتر کلوآکه ، پروتئوس ولگاریس،هلیکوباکتر پیلوری است. در این بررسی سوسپانسیون های باکتر یایی در غلظتهای ۰/۰۴، ۰/۰۸، ۰/۰۱۶، ۰/۴ و; گرم روغن زیتون ، به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق با دستگاه شیکر مخلوط شدند. فعالیت ضد باکتریایی روغن زیتون به روش پور پلیت آزمایش شد این بررسی نشان داد که روغن زیتون بر مهار رشد پروتئوس و انترو باکتر کلوآکه تاثیری نداشته ولی از رشد هلیکوباکتر پیلوری جلوگیری می کند . حداقل غلظت مهار کنندگی روغن زیتون بر هلیکوباکتر پیلوری ۰/۴ گرم و حداقل غلظت کشندگی ۰/۰۸ گرم تعیین شد. نتایج این پژوهش نشان میدهد روغن زیتون به علت دارا بودن ترکیبات فنولی دارای اثرات سودمندی است و روی هلیکو باکتر پیلوری خاصیت باکتریسیدی دارد که نشان دهنده تاثیر مهم روغن زیتون در کاهش ناقلین این عامل و کاهش زخم های معده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.