مقاله اثر محلول پاشی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی نارنگی ژاپنی (Citrus unshiu var miyagawa)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی نارنگی ژاپنی (Citrus unshiu var miyagawa) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی نارنگی ژاپنی (Citrus unshiu var miyagawa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی نارنگی ژاپنی (Citrus unshiu var miyagawa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی نارنگی ژاپنی (Citrus unshiu var miyagawa) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کاربرد برگی عناصر پر مصرف و کم مصرف نقش خیلی مهمی در بهبود تغذیه ای درختان و کیفیت میوه ها دارد. با هدف مطالعه تاثیر عناصر غذایی بر برخی از صفات کمی و کیفی نارنگی، آزمایشی به صورت بلوک کامل تصادفی با سه تیمار و پنج تکرار اجرا گردید. تیمار ها شامل شاهد، کود کامل یک در هزار ، کلسیم دو در هزار و منیزیم پنج در هزار بودند که بر درختان نارنگی ۶ ساله پیوند شده بر سیتروملو در سه مرحله از رشد گیاه در تابستان اعمال گردیدند. وزن میوه، حجم آب میوه، ویتامین ث و فعالیت آنتی اکسیدانی آب میوه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که محلول پاشی بر وزن میوه، حجم آب میوه و ویتامین ث در سطح احتمال یک درصد و بر فعالیت آنتی اکسیدانی در سطح پنج درصد تاثیر معنی داری دارد. بیشترین وزن میوه و حجم آب میوه در محلول پاشی کود کامل و بیشترین ویتامین ث و فعالیت آنتی اکسیدانی در محلول پاشی کلسیم و منیزیم به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.