مقاله ارزیابی اثر اسانس گیاهی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر اسانس گیاهی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر اسانس گیاهی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر اسانس گیاهی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر اسانس گیاهی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی و ایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش به منظور ارزیابی اثر اسانس گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر برخی شاخصه های بیوشیمیایی وایمنی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) جوان صورت پذیرفت. اسانس گیاه مرزنجوش در ۴ سطح ۰ (جیره ی فاقد اسانس) ۰۲۵، ۰۵، ۰۷۵ گرم در کیلوگرم به جیرهی غذایی اضافه گردید. جیرهی غذایی فاقد اسانس برای تغذیه گروه شاهد مورد استفاده قرار گرفت. هر جیره بصورت تصادفی برای ماهیان با وزن اولیه تقریبی ۷۰ گرم در ۴ گروه با ۳ تکرار اختصاص داده شده در پایان دوره ی ۴۸ روزهی آزمایش شاخصه های ایمنی سرم خون ماهیان شامل برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم از قبیل پروتئین تام، آلبومین، گلوبولین و نسبت آلبولین به گلوبولین و همچنین فعالیت لایزوزیم سرمی مورد اندازه گیری و آنالیز قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که افزودن اسانس مرزنجوش به جیرهی غذایی قزل آلا سبب افزایش مقدار پروتئین تام وگلوبولین سرم خون ماهیان تحت تیمار اسانس نسبت به گروه شاهد گردید ۰۰۵ <P میزان آلبومین و نسبت آلبومین به گلوبولین در ماهیان تغذیه شده با جیرههای حاوی اسانس نسبت به گروه شاهد کمتر بوده است، گرچه این تفاوت از لحاظ آماری معنیدار نبود ۰۰۵ <P میزان فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهیان تحت تیمار اسانس نسبت به گروه شاهد بیشتر بوده است ولی تفاوت معنیداری بین گروهها مشاهده نشد ۰۰۵ <P درمجموع میتوان گفت که افزودن اسانس به جیرهی غذایی قزل آلا میتواند موجب تغییر بعضی شاخصه های بیوشیمیایی وایمنی سرم خون این ماهیان گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.