مقاله ارایه ی یک رویکرد دو مرحله ای برای طراحی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ی گروهی فازی(Fuzzy-ANP)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه ی یک رویکرد دو مرحله ای برای طراحی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ی گروهی فازی(Fuzzy-ANP) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه ی یک رویکرد دو مرحله ای برای طراحی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ی گروهی فازی(Fuzzy-ANP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه ی یک رویکرد دو مرحله ای برای طراحی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ی گروهی فازی(Fuzzy-ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه ی یک رویکرد دو مرحله ای برای طراحی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ی گروهی فازی(Fuzzy-ANP) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در سال های اخیر، با رشد روز افزون مصرف منابع محدود، آسیب های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد آمده است. این امر سبب ایجاد نگرانی های زیست محیطی در جوامع بشری شده است. یکی از راه های کاهش آسیب به محیط زیست، کاهش اتلاف منابع است. از آنجا که اتلاف مواد غذایی سبب اتلاف منابع زیادی می شود، کاهش این اتلاف می تواند نقش بسزایی در کاهش آلودگی زیست محیطی ایفا نماید. در این پژوهش، اهمی ت زیست محیطی بسته بسته بندی از دو جنبه مورد توجه قرار گرفته است؛ اول اینکه بسته بندی نا مناسب سبب افزایش اتلاف مواد غذایی می گردد و دوم اینکه خود بسته بندی نیز می تواند آثار مخرب زیست محیطی به دنبال داشته باشد. در ادامه یک رویکرد دومرحله ای بر مبنای سیستم استنتاج فازی و تحلیل شبکه ی گروهی برای طراحی سبز بسته بندی محصولات غذایی ارایه شد. این رویکرد در گام اول تامین حداقل شرایط لازم برای بسته بندی را تضمین می کند و در گام دوم، بهترین طراحی برای بسته بندی یک محصول غذایی را با توجه به عوامل زیست محیطی ارایه می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.