مقاله بررسی اثر دما و زمان دم آوری بر روی کل پلی فنول ها و قدرت آنتی اکسیدانیچای سفید


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دما و زمان دم آوری بر روی کل پلی فنول ها و قدرت آنتی اکسیدانیچای سفید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و زمان دم آوری بر روی کل پلی فنول ها و قدرت آنتی اکسیدانیچای سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و زمان دم آوری بر روی کل پلی فنول ها و قدرت آنتی اکسیدانیچای سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و زمان دم آوری بر روی کل پلی فنول ها و قدرت آنتی اکسیدانیچای سفید :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
چای دومین نوشیدنی پر مصرف جهان، بعد از آب است. از نظر نحوه تولید آن را به سه نوع اصلی ، بدون تخمیر (چای سفید و سبز) ، نیمه تخمیر (اولانگ) و تخمیرشده (سیاه) طبقه بندی می کنند. چای سفید دراصل چای حداقل فرآوری شده ای است که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته و دارای بالاترین محتوای ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی می باشد. هدف این تحقیق بررسی اثر زمان و دمای دم آوری بر روی میزاناستخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی و انتخاب بهترین شرایط دم آوری نمونه های مختلف چای چابهار و نمونه تولیدی یک چای از لاهیجان بود. ابتدا نمونه های چای از نظر ویژگی سفید بازار زاهدان های فیزیکو شیمیایی و میکروبی طبق استانداردهای ملی و بین المللی آزمون گردید سپس با توجه به نتایج آزمون، نمونه های مطابق با استاندارد و دارای بهترین شرایط کیفی و کمی انتخاب و جهت تعیین مقدار کل پلی فنول ها به روش فولین سیوکالتیو و اندازه گیری ظرفیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH آزمون شد که سه نمونه چای سفید برای سه دمای دم آوری ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد در سه زمان ۱۰، ۳۰ و ۵۰ دقیقه انتخاب و تمام آزمایشات در سه تکرار آزمون و آنالیز آماری با نرم افزار SAS انجام شد ۰۰۱ >P نتایج نشان داد بالاترین میزان غلظت ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی در دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه نسبت به سایر زمان ها و دماهای استخراج در این پژوهش بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.