مقاله بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ظرفیت آنتی اکسیدانی از قبیل ویتامین ث، پلی فنل ها ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها و کیفیت میوه ها در طی انبارداری معمولا تغییر می کند. در این آزمایش، اثر پوشش های خوراکی صمغ عربیو روغن زیتون و همچنین ترکیب آن ها بر میزان تغییرات فنل کل در میوه لیمو شیرین در طی انبارمانی مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی صورت گرفت که فاکتور اول پوشش صمغ عربی با چهار سطح۰و۵و۱۰و۱۵درصد) و فاکتور دوم پوشش صمغ عربی با چهار سطح۰و۱۵و۳۰و۴۵درصد) و فاکتور سوم زمان انبارمانی۱/۵و۳ماه) ود.بررسی اثر برهمکنش تیمار صمغ عربی و روغن زیتون بر میزان فنل کل نشان داد بیشترین میزان فنل کل آب میوه مربوط به تیمار ترکیبی صمغ عربی ۱۵ درصد و روغن زیتون ۳۰ درصد بود ( ۳۶۹میکرو گرم / میلی لیتر آب میوه). کمترین میزان فنل کل در تیمار صمغ عربی ۵ درصد بدون اعمالروغن زیتون مشاهده شد۲۷۱/۶میکرو گرم / میلی لیتر آب میوه). برهمکنش صمغ عربی و مدت زمان انبارمانی بر میزان فنل کل آب میوه لیموشیرین نشان داد در مدت زمان انبارمانی ۳ ماه و در تیمار صمغ عربی ۱۵ درصد بیشترین میزان فنل وجود داشت. برهمکنش روغن زیتون و مدت زمانانبارمانی بر میزان فنل کل آب میوه لیموشیرین نشان داد در مدت زمان انبارمانی ۳ ماه و در تیمار روغن زیتون ۴۵ درصد بیشترین میزان فنل وجود داشت. نتایج نشان دادند تاثیر صمغ عربی و روغنزیتون و ترکیب آنها بر میزان فنل کل آب میوه لیمو شیرین به غلظت و مدت انبارمانی بستگی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.