مقاله بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در دنیای تغییر یافته امروزی، امنیت و ایمنی اساس نیاز بشر است. مواد غذایی یکی از منابع مهم ایجاد آلودگی توسط عوامل شیمیایی و بیولوژیکی می باشند. شیر و فرآورده های آن یکی از گروه های غذایی اصلی برای تامین بسیاری از مواد مغذی ضروری مانند کلسیم و ویتامینB12است و بستنی نیز یکی از جانشینان شیر در رژیم غذایی انسان است. این فرآورده با توجه به مواد متشکله و pHنزدیک به خنثی و نگهداری طولانی مدت، محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها محسوب می گردد. بستنی با توجه به مواد تشکیل دهنده آن و نگهداری طولانی مدت، محیط مناسبی برای رشدمیکروارگانیسم ها می باشد و می_ تواند در صورت آلودگی باعث بروز مسمومیت بین مصرف کنندگان آن گردد. به منظور تعیین میزان آلودگی میکروبی و کیفیت آب هویج بستنی دست ساز عرضه شده در سطح شهرستان شوشتر مرداد ماه سال ۱۳۹۲ ، تعداد ۸ نمونه ۲۰۰ گرمی آب هویج بستنی بصورت تصادفی از نظر میزانEscherichia coli(E.coli) و Coliform ،Staphylococcus aureus ،TC موردارزیابی گردید. یافته های تحقیق نشان داد که ۱۰۰ درصد نمونه ها آلوده و غیرقابل مصرف بوده اند. با توجه به نقش و اهمیت سلامت در برقراری امنیت غذایی و از آنجائیکه بستنی یکی از اقلام غذایی پرمصرف در کودکان و نوجوانان است ضروری است که مسئولین بهداشتی شهرستان در رعایت بهداشت فردی متصدیان و نظارت بر فرآیند تولید و توزیع بستنی توجه بیشتری نمایند و در تولید بستنی های سنتی عمدتا از شیرهای پاستوریزه استفاده گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.