مقاله تاثیر نانو نقره بر رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید و فلاونوئید در گیاه کلزا (Brassica napus) در شرایط کشت درون شیشه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نانو نقره بر رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید و فلاونوئید در گیاه کلزا (Brassica napus) در شرایط کشت درون شیشه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نانو نقره بر رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید و فلاونوئید در گیاه کلزا (Brassica napus) در شرایط کشت درون شیشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نانو نقره بر رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید و فلاونوئید در گیاه کلزا (Brassica napus) در شرایط کشت درون شیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نانو نقره بر رنگیزه های کلروفیل و کاروتنوئید و فلاونوئید در گیاه کلزا (Brassica napus) در شرایط کشت درون شیشه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فناوری نانو علم و تکنولوژی کاربرد مواد در مقیاس نانومتری (حداقل بین ۱ تا ۱۰۰ نانومتر) است که طی چند سال اخیر به شدت در عرصه های مختلف از جمله کشاورزی و صنایع وابسته به آن رشد چشمگیری داشته است. یکی از پرکاربردترین ذرات در این حوزه، نانو ذرات نقره می باشند. در این تحقیق با اعمال غلظت های ۱۵،۱۰،۵،۰ و ۲۰ پی پی ام نانو نقره در یک طرح کاملا تصادفی با سه تکرار روی گیاه کلزا (Brassica napus) تاثیر نانو نقره بر روی میزان رنگدانه های کلروفیل، کاروتنوئید و فلاونوئید پس از ۲۸ روز کشت در محیط درون شیشه بررسی شد. اندازه گیری میزان کلروفیل و کاروتنوئید گیاه بر اساس روش Lichtenthaler ء(۱۹۸۷) و میزان فلاونوئیدها بر اساس روش Krizek و همکاران (۱۹۹۸) انجام شد. آنالیزهای آماری با آزمون دانکن و در سطح احتمال ۰/۰۵ انجام گرفت. بیشترین افزایش در میزان کلروفیل a،b کلروفیل کل و کاروتنوئیدها در تیمار ۱۰ پی پی ام صورت گرفت. نتایج اندازه گیری فلاونوئیدها نشان داد که میزان این رنگیزه ها در غلظت ۲۰ پی پی ام نانو ذرات نقره در هر سه طول موج (۳۰۰،۲۷۰ و ۳۳۰ نانومتر) نسبت به گیاهان شاهد افزایشی معنی دار داشت.افزایش در میزان کلروفیل ها،کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها می تواند به دلیل اثر بازدارندگی نانو نقره در فعالیت اتیلن در محیط کشت بافت باشد. بنابراین به نظر می رسد حضو ر نان و ذرات نقره د ر محیط کشت بافت گیاه کلزا د ر غلظت ۱۰ پی پی ام به منظور افزایش کلروفیل کل و کاروتنوئیدها و نیز غلظت ۲۰ پی پی ام جهت افزایش میزان فلاونوئیدها در این گیاه می تواند مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.